Premierul CS danez: Echipa GO Astralis încearcă să adauge jucătorului FunPlus Phoenix Patrick “es3tag” Hansen ca al șaselea membru al listei lor, potrivit unui raport de la 1pv. Es3tag a semnat săptămâna trecută doar cu FunPlus Phoenix, mutându-se în organizație cu întreaga gamă a fostului Heroic. Această mișcare ar putea face ca acordul dintre Heroic și FunPlus Phoenix să cadă.

TIME ON HEROIC

Patrick „es3tag” Hansen a intrat pentru prima oară în Heroic în 2017, la scurt timp după ce a ajuns în semifinalele DreamHack Open Valencia și a ocupat locul doi la DreamHack Open Atlanta. Mai târziu în 2018, Heroic a câștigat Games Clash Masters și TOYOTA Master CS: GO Bangkok. Es3tag a rămas alături de echipă prin mai multe schimbări în listă, iar în 2019 echipa a ocupat locul 7-8 atât la finala ESL Pro League din sezonul 9, cât și la ESL One Köln. Heroic a închis anul cu o victorie la DreamHack Open Atlanta și o apariție semifinale la EPICENTER 2019.

Odată cu începutul primului sezon Flashpoint, lista eroică a fost cumparat de către organizația chineză de sport FunPlus Phoenix. Echipa a jucat un singur joc sub banner-ul FPX, suferind o pierdere de 1-2 pentru Cloud9.

Es3tag pare acum să se transfere la Astralis ca parte a unui nou listă de șase oameni. Actuala formație Astralis s-a reunit la începutul anului 2018 și a devenit rapid cunoscută drept cea mai bună echipă CS: GO care a existat vreodată. Au câștigat primul sezon Intel Grand Slam, împreună cu fiecare dintre cele trei echipe CS: GO Majors de la adăugarea lui Emil „Magisk” Reif. În prezent, stau ca și al doilea cel mai bun echipa din clasamentul mondial, după o prezentare slabă în seria BLAST Premier Spring și o ieșire din semifinale din IEM Katowice.

FUNPLUS PHOENIX DEAL ÎN ÎNTREBARE

Această mișcare ar putea pune transferul eroicului la FunPlus Phoenix în pericol, întrucât organizația chineză este pregătită să se îndepărteze de acord. Acest lucru pune în discuție și locul de fondare al FPX Flashpoint, deși s-a dezvăluit că nu li se cere să plătească buy-in-ul de 2 milioane de dolari pentru a se alătura ligii pentru primul an. Deși mulți credeau deja că acest transfer al echipei este deja făcut, lista lor actuală se poate întoarce la Heroic, în cazul în care, în cele din urmă, va trece.

Niciuna dintre aceste mișcări nu a fost confirmată. FunPlus Phoenix urmează să concureze în sezonul 1 Flashpoint pe 22 martie, preluându-l pe Orgless în cel mai bun dintre trei. Astralis va juca echipa Team Spirit în ESL Pro League Sezonul 11 ​​în aceeași zi.

Meniu