Echipa Twitch Rivals, formată din Aydan, Priestahh și Abezy, a câștigat 7800 de dolari în timpul a două zile de competiție. Priestahh și Abezy sunt profesioniști și o parte din FaZe din Atlanta. În special, banii premiați pe care i-au câștigat nu constau în banii bonus pe care i-au strâns în ultimele două zile.

Competiția a inclus un total de premii de 100,000 USD. Printre acestea, 39,000 USD / zi au fost incluși în Public Matchmaking și 11,000 USD / zi au fost în bonusuri. Primul loc în ambele zile a obținut 6,000 de dolari, în timp ce locul al doilea a primit 4,200 $, iar locul al treilea a luat 3,600 de dolari.

Prima zi a turneului a avut loc pe 25 martie. A constat în meciuri de solo, în timp ce triosul a avut loc pe 26 martie.

Al doilea la echipa Aydan în trios a fost Team TeePee, care a marcat 367 de puncte în jocurile lor. Echipa Mendokusaii, cu 337 de puncte, se află pe locul trei în clasamentul final.

RIVALII DIN ZONA DE RĂZBOI DIN CALL OF DUTY

În prima zi a Twitch Rivals, competiția s-a bazat pe solo. Aceste meciuri solo au văzut că echipa DrDisrespect domnea suprem, cu 211 puncte în cinci partide. De remarcat, echipa ImMarksman s-a încheiat și cu 211 de puncte. Însă au obținut un număr mai mic de puncte „Cel mai bun joc”: 46, în contrast cu „Dispectele” 48. Acesta este motivul pentru care au trebuit să se mulțumească pentru a doua. Pe poziția a treia a fost apucată de echipa TeePee cu 193 de puncte.

În clasamentul general, echipa Aydan și-a dovedit din nou supremația datorită primului și a opt finaluri în trole și, respectiv, solo. Echipa TeePee a revendicat a doua poziție, în timp ce locul al treilea a mers la echipa DrDisrespect.

Twitch Rivals a fost rapid să formeze această competiție pentru streamers și profesioniști populari, considerând că Warzone a fost lansat pe 10 martie. Un lucru minunat în ceea ce privește Twitch Rivals este faptul că le-a permis aproape tuturor participanților să își transmită meciurile ori de câte ori au ales.

Această caracteristică oferă spectatorilor diverse opțiuni din care să aleagă. Dacă vor să vadă jocul din punctul de vedere al streamerelor lor preferate, pot face acest lucru. Sau, dacă vor doar să vadă cele mai importante momente ale tuturor celor care participă la competiție, atunci ar putea merge la principal Războinicul Twitch canal.

MUTAREA FAZE ÎNAINTE

Nebunia Call of Duty se află într-o plimbare frenetică de noutate, până la întârziere, ducând un loc din spate în panica Corona. Atât de multe evenimente sportive au fost anulate în întregime, inclusiv Call of Duty League. Clanul FaZe a transmis recent acest mesaj fanilor și jucătorilor deopotrivă.

“În ultimele două săptămâni, am avut peste 100 de nume diferite în jocuri, sport și muzică s-au reunit în competiție în numele strângerii de bani pentru organizațiile de caritate afectate de COVID-19. Runda 3 are loc luni, 30 martie. acordat participanților din această săptămână! “

Sperăm că acest focar va înceta într-o lună sau două. În caz contrar, personalul ESTNN, precum și fanii Callhard of Duty și jucătorii avizi, s-ar putea să-și piardă mințile în fața isteriei de carantină de sine stătătoare. Cât de mult combustibilul Mountain Dew Gamer și Nacho Doritos vom mânca cu toții până când se termină totul, încă este de stabilit!

Pentru mai multe știri ESTNN și actualizări Call of Duty, urmați ESTNN pe Twitter și Instagram.

Meniu